_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

SØNDAG

_DSC0005Travel, men fin helg. En sen kveld på fredag, tidlig opp lørdag for å dra til Holmenkollen sammen med H&H. Vi spiste pølser og kvikk lunsj mens vi satt på tribunen og så at Martin Johnsrud Sundby tok gullet. Det ble kveld før vi var hjemme, og vips var det søndag. I dag sov vi ut. Godt og lenge før vi spiste en frokost (som egentlig var lunsj) og bestemte oss fra å avstå fra både trening og særlig sosialisering. Ingen fastelavn her i dag. Bare hvile og kanskje litt jobbing. Fin søndag!

MANDAG I MIN STUE

HELGEBUKETTEN