Atta Boy Streetfood Bistro.

_DSC0357På Pest-siden i Sip Street 4 ligger Atta Boy Streetfood Bistro. I gamle, lager-aktige lokaler med stor takhøyde og industrilamper kan du velge i et spekter av ulike hotdogs, pizzaer og burgere. Hjemmelaget, selvsagt. _DSC0370 _DSC0378 _DSC0372 Urbant, hipt, moderne over to plan med rom til mange gjester. Selv om jeg er glad for at det var rolig da vi var innom. _DSC0379Jeg spiste frankfurter med rødløkskompott og coleslaw. _DSC0382Håvard spiste Purple Haze burgeren med honey-mustard, syltet løk og biffkjøtt. Anbefales.

_DSC0363 Etter at vi hadde vandret rundt i de moderne, studentstrøkene oppdaget vi at det var i overkant mange burgersteder. Vi besøkte bare denne, for jeg ville ikke leve på burgere hele turen. Jeg oppdaget stedet gjennom en travelguide, og besøker dem definitivt igjen. Menyen er spennende og alt annet enn tradisjonell. Til tross for at maten er ultratradisjonell gatekjøkkenmat. Og hvis du bor på hotell i jødekvartalet, så husk: Atta Boy leverer gratis. På en veldig kul vespa!