_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Atta Boy Streetfood Bistro.

_DSC0357På Pest-siden i Sip Street 4 ligger Atta Boy Streetfood Bistro. I gamle, lager-aktige lokaler med stor takhøyde og industrilamper kan du velge i et spekter av ulike hotdogs, pizzaer og burgere. Hjemmelaget, selvsagt. _DSC0370 _DSC0378 _DSC0372 Urbant, hipt, moderne over to plan med rom til mange gjester. Selv om jeg er glad for at det var rolig da vi var innom. _DSC0379Jeg spiste frankfurter med rødløkskompott og coleslaw. _DSC0382Håvard spiste Purple Haze burgeren med honey-mustard, syltet løk og biffkjøtt. Anbefales.

_DSC0363 Etter at vi hadde vandret rundt i de moderne, studentstrøkene oppdaget vi at det var i overkant mange burgersteder. Vi besøkte bare denne, for jeg ville ikke leve på burgere hele turen. Jeg oppdaget stedet gjennom en travelguide, og besøker dem definitivt igjen. Menyen er spennende og alt annet enn tradisjonell. Til tross for at maten er ultratradisjonell gatekjøkkenmat. Og hvis du bor på hotell i jødekvartalet, så husk: Atta Boy leverer gratis. På en veldig kul vespa!

Litt nytt til veggen: Budapest og Le Kiosk.

Med fint besøk en smak av nordnorge.