_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Det vokser i vinduskarmen.

_DSC0605 _DSC0616 _DSC0607

_DSC0610 _DSC0612 _DSC0614Det spirer og gror i vinduskarmen. Forhåpentligvis skal jeg rekke å potte om solsikkene og sukkerertene som vokser så hjertelig hver dag. Jeg ser at siden jeg tok disse bildene i går, har sukkerertene begynt å bli tunge. Foreløpig er det noen av frøene som ikke har begynt å vokse, så det spørs om jeg ikke må plante på ny. Gleder meg til å se utviklingen mot sommeren.

Saturday things.

Kafeanbefaling: Goa mama.