Når kreativiteten bobler over: tv-stue.

Så, da vi flyttet inn her var hele huset som et blankt lerret. Fiks ferdig, tenkte Håvard. Masse potensiale, tenkte jeg! Slike ting genererer mye diskusjoner mellom en som hater oppussing og ei som har et konstant behov for å skape. På et eller annet plan. Krangling kan noen si. Men i offentligheten skal man ikke si at man krangler. Så bare stryk den! _DSC0618 Jeg forstod veldig raskt at bare hvite vegger var noe jeg ikke lengre var like hypp på. Håvard hadde ikke bodd i noe annet de siste ti årene før han møtte meg, og selv har han vært skeptisk til samtlige forslag jeg har kommet med, og selv om enkelte prosjekter har vist seg å være litt bedre enn andre, har han stadig tøyd grensene sine litt mer hver gang. Uten at jeg kan si at jeg er en veldig vågal person i interiørveien.

_DSC0634 Denne gangen er det tv-stua som skal få en liten makeover. Her inne har jeg byttet på bilder, gardiner, puter, gulvtepper, nips og møbler uten å helt finne roen. Det er et rom jeg aldri blir klok på og stadig irriterer meg over hver-eneste-gang jeg sitter her. På dette tidspunktet har Håvard blitt mer og mer vant til å bli forstyrret under serie-titting. Enten er det et bilde jeg skal vise, forslag til bildevegger (som jeg per dags dato enda ikke har fått opp på veggen), eller tapeter jeg ser for meg. Noen ganger flytter jeg rundt på ting og flyger forbi skjermen mens han rolig fortsetter å se på serien sin. Eller må sette på pause for å hjelpe meg flytte noe. Det går mer og mer opp for meg at jeg har en veldig tålmodig samboer...

_DSC0622 Uansett.. Vi har endelig funnet ut (dvs jeg har funnet ut), at den fineste tapeten for dette rommet kommer fra Eco Wallpaper. Designeren heter Emma Von Brömssen, kolleksjonen heter "Eco simplicity" og designet heter "Dancing Crane".  Jeg har lenge hatt mine øyne på denne tapeten og avbrutt Håvard mang en gang under Netflix-stundene våre for å vise han så fin den er på veggen. Og i min entusiasme over endelig å ha fått sendt bestillingen på denne tapeten ble det et innlegg med noen før-bilder. Dette er tv-stua vår fra oktober, og jeg gleder meg til den nye looken den skal få om ikke veldig lenge. Her er noen bilder av tapeten hjemme hos Kristin, på Emma Von Brömssens hjemmeside og @grynwalds_places på insta.

1d412c1b853218e9c337407bdd822f22 2551c6a2b199b0e5b85acc743119b2cf 38b4c427749b0f3e73929c8c33f02d97 8e28b051827366c70d8b972cd2efa51a Emma lykkes stort i å hente frem elementer fra det romantiske i ny design. Og det er kanskje det jeg faller mest for, da jeg alltid har hatt en stor forkjærlighet for det naturskjønne så lenge jeg kan huske. Det kribler over i spenning. Og jeg gleder meg til å tone tapeten både opp og ned med grønne planter, vakre bilder og sarte tekstiler. Hurra for materialistisk lykke!