Saturday things.

_DSC0621Siste helg før påskeferien starter, så Narcisser fikk bli med meg hjem fra Oslo i går._DSC0632Til og med vasken fikk litt pynt. En orkide og en eucalyptusgren liver opp vasene fra Le Kiosk.  _DSC0638Til fredagstacoen brukte jeg fersk ananas. Restene blir en søt lørdagssnack som jeg lurer til meg jevnlig gjennom dagen. Ingen av oss i huset er nevneverdig sulten, og H ligger med kraftig influensa.  _DSC0651En orkide har fått plass ved arbeidsbordet, hvor tavla har blitt byttet ut med et speil som er et gammelt loppefunn. Stua ble lettere og lysere da den sorte veggen forsvant litt.  _DSC0654For tiden er det et stort behov for å fornye og forandre her. Nå er det gangen som skal gjennomgå. I dag handlet vi inn maling og jeg er klar til å gripe fatt. Et merkelig tidspunkt å begynne med dette på siden påskeferien er under en uke unna, jeg skal levere inn et kapittel til masteren på torsdag og får utlevert ny oppgave i morgen. Må man så må man. Men håper jeg klarer å ro i land dette kapitlet som jeg står veldig fast på. Ønsker deg en fin helg!