_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Andvändbar - Vänligara hem

Se ändringar markerad på utkörda proofer. Se ändringar på utprintade proofer.

Se ändringar markerad på utkörda proofer.

Take away the drawing with eye's to the left near the flower.  Just let it be a white paper.

IKEA_bok_Vänligare_hem_s.34 IKEA_bok_Vänligare_hem_Intro-1 Jeg var nylig inne på Johannas blogg og så at hun linket til disse bildene fra IKEAs bok Andvändbar - Vänligare hem. Per nå er jeg veldig usikker på om du får tak i denne boka i Norge, men den skulle absolutt vært tilgjengelig. IKEA satser nemlig mer og mer på miljøvennlige løsninger for det vanlige mennesket i gata. Fokuset skal ligge i større grad på å føre venner og familie sammen, resirkulere, gjenvinne og spare energi, samtidig minske avfall i hver husstand. Men likevel ha det gøy med prosessen. Det er de små valgene vi alle gjør som vil utgjøre større forskjeller på sikt. Et budskap jeg helt fint klarer å forstå. Kolleksjonen Andvändbar kommer i butikk denne måneden.

Mine bloggfavoritter

It is the springtime of my loving - the second season I am to know