Fredag gjennom mobilen

Studentironi: når du er hjemme fra forelesning for å få noe fornuftig gjort i faget. Det ble tatt en sjefsavgjørelse i siste liten. Og det viste seg å være lønnsomt. Processed with VSCO with c2 preset

Det ble en vitaminbombe til frokost. Juice av gulrøtter, sitron, ingefær og grapefruit (en favoritt).

Processed with VSCO with c1 preset

Frokosten ble videre tatt med inn på soverommet, hvor jeg startet dagen med å se på noen episoder på macen. Grapefruit, blåbær og mynte er perfekt for en frisk start på dagen. Ved siden av juice, nykvernet kaffe og et par knekkebrød. Hvem hadde trodd at cottage cheese, vårløk, salt&pepper skulle være så godt? Ikke jeg. Jeg bare tok det vi hadde i kjøleskapet. Som ikke var spesielt innholdsrik etter påskeferien.

IMG_0245 Det tok en stund før jeg kom meg ut av senga. Kaffen smakte ekstra godt under sateng.

Processed with VSCO with q2 preset Rundt klokken 11 kom jeg meg opp og begynte å jobbe med oppgaven som skal leveres om en uke. Jeg henger litt etter i faget. Men det er ikke noe annet å gjøre enn å brette opp ermene og jobbe videre.

 

IMG_0239 Litt fiksing.

Processed with VSCO with a6 preset Så var det avreise til Tønsberg med mellomstopp i Drammen. 45 minuters ventetid ga meg tid til å besøke gamle stamkafeen jeg alltid besøkte da jeg pendlet til høgskolen.

Processed with VSCO with a6 preset Jovialen kaffebar på Drammen togstasjon har eget bakeri, presser egen juice og serverer hjemmelaget suppe hver dag. Alltid så rolig og deilig stemning her, og har alltid gitt meg en påtvunget pause fra stress.

Nå er jeg i Tønsberg hos noen venner og skal tilbringe helgen i godt lag. Veldig fint å se folk jeg ikke lengre har i min hverdag. I morgen blir det litt kafe, litt vin og ekstra mye kos. Ønsker deg en fin helg!