Here comes the sun, and I say it's all right

Akkurat nå spilles Jim Stärk - Come on over. Det er ikke egentlig teksten som gjør at den forsterker følelsen av vår. Heller melodien. Det er noe florlett og melodiøst som gir meg en god følelse i kroppen. Før du fortsetter å lese dette innlegget vil jeg anbefale deg å sette den på. Jeg tror du kommer til å forstå hva jeg mener. _DSC0791 Kjøkkenhagen spirer. Noen planter har kommet lengre enn andre. Noe har nylig blitt sådd og ompottet, og noe ble sådd i dag. Foreløpig vet jeg ikke noe som helst som suksessfaktoren på dette prosjektet. Jeg får lære ved å feile. Forhåpentligvis lære mest av å lykkes. Jeg vil så veldig gjerne se squashen og tomatene vokse seg store og sterke og bære frukter.

_DSC0788

For å være sikker på at noen av disse plantene skal bli en realitet har jeg sådd veldig mange. _DSC0785 Akkurat nå tenker jeg på dette her med våren. Hva den symboliserer. Nytt liv, og en ny start. I dag er den tanken litt ekstra spesiell. Men ikke av den grunnen du kanskje umiddelbart tenker på.

_DSC0782 I skrivende stund ser jeg ut av vinduet. Litt lengre bort i gata her leker det tre barn. Den tykke jakka og de godt fôrede skoene har blitt byttet ut med joggesko og lette klær. Snøballen er erstattet med fjernstyrte biler. En ny årstid er over oss. Og det merkes. At det er starten på noe nytt.

_DSC0794 Her om dagen så jeg en grøftekant full av hestehover. Rett ved E18. Det er nye veldig symbolsk med det at ting fremdeles kan blomstre rett ved noe som er så giftig som en motorvei.

_DSC0795 Dette skulle egentlig være et innlegg om hvordan det står til med kjøkkenhagen vår. Men det er litt vanskelig å fokusere på akkurat den i dag. Jeg lar bildene tale for seg. Fokuset ligger andre steder, og der må det være en liten stund til.

_DSC0805 Helga starter litt spesielt i dag. Men tanken på at nytt liv skal vokse frem rundt oss i tiden som kommer gjør meg litt varm i mellomgulvet. Snart er det grønt andre steder enn bare i karmen og på veggen vår.