_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Instalove: @annacate

AnnaCateinsta2 Jeg elsker virkelig sosiale medier! For en kilde til inspirasjon det kan være. For en tid tilbake ble jeg kjent med instagramkontoen til @annacate, og siden da har jeg saumfart feeden opptil flere ganger. For det er virkelig en utømmelig kilde til inspirasjon. Hun og mannen har nylig kjøpt et nytt oppussingsprosjekt og jeg er så spent på å følge prosessen.

Lag din egen fredagsbukett

Mandag, Bron-Y-Aur og passista attitude