It is the springtime of my loving - the second season I am to know

Det regner i dag. Av en eller annen grunn er det alltid ekstra stille når det regner. Den lyden som kommer når vanndråpene treffer bakken er som terapi. Ved siden av lyden av fuglesang (ah, fuglesang), er lyden av regnet kanskje favorittlyden min._DSC0734 Etter å ha sovet til klokken ni, for å deretter slumre til klokken var ti, tok jeg en lang dusj og bestemte meg for at dette skulle være dagen da alt gikk stille og rolig for seg. Siri Nilsens spilleliste er alltid det første som kommer på høyttaleren på slike dager. Når det er stille, rolig og regner.

_DSC0742Så kom kaffen på.  _DSC0746 Deretter vaskebøtta. Varmtvannet var visst brukt opp i dusjen (ehm), og jeg måtte vaske gulvet i kaldt vann.

_DSC0747 Alltid, siden jeg var en liten jente, har jeg brukt å sette ekstra gullkant på tilværelsen. Hverdagsluksus for meg trenger ikke være mer enn en fin tallerken, litt sitron i vannglasset, og ekstra garnityr på de kokte eggene. Fiks, ferdig. _DSC0761 Senere har jeg bare flyttet rundt på små ting, for å skape litt dynamikk i innredningen. Slik jeg liker å syssle med når jeg er for meg selv.  _DSC0765 Balder har holdt til i sofaen sammen med meg og krøpet inn i armkroken opptil flere ganger. Det er fint å være hund og kunne sovne på en myk sofa i armkroken til mennesket sitt. Sammen har vi hatt verandadøra åpen og lyttet til regndråper og kjent frisk, ren, vårluft fylle stua. Litt kaldt ble det, men det gjør ikke noe. Slike øyeblikk forlenger livet. Og jeg kunne ønske jeg kunne skrevet ned følelsen jeg får av slike våte regndager. Roen, gleden og den følelsen av at "Nå. Nå er det så godt å være til." Sang for dagen: Sumie - Spells you. Og min personlige favoritt: Led Zeppelin - The Rain Song.