_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Lag din egen fredagsbukett

https://youtu.be/ynRLe_xxNrw Snart kommer vårblomstene frem igjen. Syriner, lupiner, løvetann, kirsebær -og epleblomstene og de grønne bregnene. Finn inspirasjon til mange fine fredagsbuketter med denne videoen fra Lovely Lifes youtubekanal.

Langsomme søndager

Instalove: @annacate