Kristi himmelfartsdag

Vi sov oss gjennom alarmen som gikk i nesten to timer før vi våknet. Sene kvelder med Netflix kan forskyve enhver plan om å stå opp tidlig.

_DSC0888 Men vi hadde allerede fastslått at vi skulle bruke tiden på oss før vi gikk til hvert vårt i dag. Etter jeg la den hvite duken på bordet fikk jeg følelsen av å spise frokost på en fransk bistro. Hvis ikke det er hverdagsluksus, vet ikke jeg.

_DSC0889

H skulle avgårde på ølbrygging, og jeg hadde bestemt meg for å nyte været med en lengre gåtur. Så jeg pakket sekken med kamera, laptop, noe hundegodt og vandret til vestsiden. Med et lite pitstop i byen så Balder kunne bade i Lågen.

_DSC0895 Her sitter vi i dag, og titter rundt på folk som vandrer forbi. På Kåre Jõao, som er favorittstedet mitt her i byen.

_DSC0902

Ønsker deg en fin himmelsprett.