_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Kristi himmelfartsdag

Vi sov oss gjennom alarmen som gikk i nesten to timer før vi våknet. Sene kvelder med Netflix kan forskyve enhver plan om å stå opp tidlig.

_DSC0888 Men vi hadde allerede fastslått at vi skulle bruke tiden på oss før vi gikk til hvert vårt i dag. Etter jeg la den hvite duken på bordet fikk jeg følelsen av å spise frokost på en fransk bistro. Hvis ikke det er hverdagsluksus, vet ikke jeg.

_DSC0889

H skulle avgårde på ølbrygging, og jeg hadde bestemt meg for å nyte været med en lengre gåtur. Så jeg pakket sekken med kamera, laptop, noe hundegodt og vandret til vestsiden. Med et lite pitstop i byen så Balder kunne bade i Lågen.

_DSC0895 Her sitter vi i dag, og titter rundt på folk som vandrer forbi. På Kåre Jõao, som er favorittstedet mitt her i byen.

_DSC0902

Ønsker deg en fin himmelsprett.

Pust med magen

Sneak peak small living room