Pust med magen

  Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a5 preset

The first summer evening #tusenohenhatt #rom123 #boligliv #boligdrøm #boligpluss #interior4all #boligliv_dk #vakrehjemoginteriør #heminredning #kkliving #elledecoration #apartmenttherapy #boliginretning #boligliv #rum21 #room21

På vårens fineste dager tilbringer vi mye tid her hjemme. Frokostene er lange. Godteriet er friske bær og kålchips. Dørene står på vidt gap. Huset er gjennomtrukket av frisk vårluft. Vi har jobbet på hver vår kant av huset. Han på baksiden, og jeg på forsiden. Den sterke vårsola har gitt meg røde kinn og skuldre. Hagearbeidet har foregått i betraktelig mye lettere klær enn de jeg brukte for noen få uker siden. Plantene og stiklingene har fått et nytt hjem i pallekarmer. Nye bed har blitt gravd, sådd, plantet. Plutselig har vi en ordentlig hage. Vi kommer inn etter lange dager med skitt under neglene og klær fulle av støv, jord og sagflis. Om kvelden drikker vi vin og hører på musikk. Utenfra hører vi ikke en lyd. Denne helga har gatene vært fullere enn på lenge, men roligere enn aldri før. En harmoni har hengt over store deler av landet denne helga. Tenk hvis hver helg kunne vært slik.