Siste helga i april

Helga startet ikke helt som planlagt. Dagen som skulle brukes til kafebesøk og vandretur i byen, med stopp hos asiabutikken, fikk en smådramatisk bråstopp. Jeg har nå innsett at skoene fra Zara ikke egner seg til å gå i. Ca 300 meter igjen til favorittkafeen, hadde gnagsårene blitt så store at jeg ikke kunne gå. Jeg som har vært nødt til å løpe inn trange fotballsko i min tid har aldri vært borti maken til gnagsår før. Jeg måtte hentes og kjøres hjem og bandasjeres. I ettertid ler jeg litt av den hendelsen, men der og da var jeg ganske smålei. Fredagsmysen måtte glimte med sitt fravær i uke 17. _DSC0821 Det finnes store gleder i små ting. Jeg elsker helgefrokoster og det å kunne dekke bordet etter en lang uke. Denne helga har vi sparklet, tapetsert,ryddet og snekret. Og store deler av både lørdagen og søndagen har gått til nettopp det, uten noe særlig pause. Men lørdag kveld hadde vi middagsgjester, som var veldig hyggelig og befriende.

_DSC0828 Vi lagde våre egne pizzaer med hvert vårt tilbehør. En veldig sosial måte å spise middag på.

_DSC0836 Jeg kjøpte artisjokk for første gang og har omsider lært meg å tilberede den. Jeg forstår gjerne at italienere er stolte over sine artisjokkhjerter, for dette likte jeg godt.

Nå er omsider tv-stua vår ferdig. Bilder kommer snart!