Det grønne rommet

En ting jeg tar selvkritikk for er mine fotoskills. De er ikke på langt nær så gode som jeg ønsker de skal være. Men på samme tid, så bryr jeg meg ikke nevneverdig om noen av bildene er litt skakke. Når det er sagt, så tenkte jeg at det var på tide å vise frem gjesterommet som vi malte i vår. I nesten et år ble det brukt som et oppbevaringsrom som vi ryddet litt plass på når vi skulle ha gjester. Vi ville begge at rommet skulle ha en funksjon. Et avslapningsrom hvor vi kunne trekke oss tilbake å klimpre gitar, slå litt på bassen, sove hvis den andre snorker for høyt(!), og re opp til gjester slik at de kan føle seg velkommen. Det er ikke medisin for samvittigheten å stue gjester inn på et roterom. Men her kan de forhåpentligvis føle seg hjemme.

To ting som var viktig for meg: rommet skulle fungere til ulikt bruk, og det skulle være en annen farge enn eggehvit. Jeg fikk i både pose og sekk og blir automatisk zen av å gå inn her.

_DSC1704

Velkommen inn på det grønne rommet. Her kan du slenge fra deg bagen, jeg har allerede redd opp sengen til deg. 

_DSC1705

Den grønne hylla er en IVAR-hylle fra IKEA. Den er malt i samme farge som veggen, og fungerer som en liten forlengelse av selve veggen og blir på den måten ganske velintegrert i rommet. Ideen fikk jeg fra Nanna.

_DSC1708

_DSC1709

_DSC1711

Hyllene på veggen er også fra IKEA. Innerplatene er malt i samme farge som veggen. Florlette, lange gardiner gjør rommet bohemsk og romantisk. Jeg elsker det.

_DSC1715

_DSC1716

Dette rommet var opprinnelig ment som hovedsomerom. Men ettersom rommet er på 9m2, og vi mistet to av disse kvadratmeterne til garderobeskap, bestemte vi oss for å bruke det opprinnelige gjesterommet til hovedsoverom. På den måten følte vi at vi fikk mer gulvplass begge stedene.

_DSC1717

_DSC1719

Det var det gjesterommet! Nå skal jeg gjøre unna dagens husarbeid før gjestene som skal bo her inne, kommer. Tjohei!