I sommerregnet

_DSC1696_DSC1692 _DSC1690 _DSC1687 _DSC1677

I dag har vært en typisk regnværsdag med typiske regnværsaktiviteter. Jeg liker i grunn sommerregnet. Lukta av friskt regn som treffer asfalten, våt skog og gress. Men samtidig er det godt å trekke seg inn i sin egen hule på slike dager. Og det er en fin anledning til å få unna små gjøremål man ellers skyver fremfor seg.

  • Gjøre unna papirarbeid mens man drikker iskaffe fra bakeriet
  • Vaske klær som samler seg opp på vaskerommet
  • Henge opp rene klær mens man ser på Netflix
  • Bake surdeigsrundstykker
  • Tørke opp hundehår, selv gulvet fylles like fort opp igjen
  • Rydde kjøkkenbenken
  • Handle mat til uka
  • Sortere kjøleskapet

Slike kjedelige ting som må gjøres, men som kan unngås hvis været er bra. Er det grått ute og man må sitte inne sammen med rotet, er det ikke lengre så lett å overse det. Men samtidig liker jeg stemningen. Total ro i huset. Bare meg og radioen. Fine regnværsstunder.