_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

June Moodboard

_DSC1301 I sinnet mitt bor det mange farger. Men det er to farger som alltid har bodd nærmere hjertet enn andre farger, og det er blå og grønn. Etterhvert som tiden går blir jeg stadig tryggere i hva som er min greie, og hva jeg liker best. Det siste året har jeg bevegd meg i en større retning av blå og grønn enn tidligere. Jeg merker det i detaljene som fanger øynene mine først og som det som holder blikket lengst. Blått porselen, blå rosemalinger, blå tapeter og detaljer. Blått sies å være den perfekte soveromsfargen, grunnet dens beroligende effekt. Parallelt med den finner du også grønnfargen. Man vil helt klart komme til å finne mer og mer av disse fargene i hjemmet vårt med tiden. Kanskje er det lengselen etter fjord og fjell fra hjemstedet mitt, Narvik, som jeg vil ha mer inn her i dalen som Kongsberg befinner seg i?

Jonsok

Det er ikke så viktig