_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Lag din egen makramé-ampel

https://youtu.be/qnP1PVopj-g I våres kjøpte jeg hyssing på Søstrene Grene og prøvde meg på små ampler. Det var mye enklere enn jeg hadde trodd. Det er så fint med hengende hager, og med disse budsjettvennlige amplene kommer du litt nærmere Babylon enn de dyrere variantene du finner i butikken.

Det grønne rommet

I sommerregnet