Ny bildevegg fra Desenio

Desenio har tidligere kontaktet meg angående samarbeid. Da jeg trengte en ny bildevegg i TV-stua vår tok jeg kontakt med dem. Så heldig som jeg var, ønsket de å samarbeide meg igjen. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker store bildevegger. Det de gjør med rommet, både estetisk og at de kan lure en til å tro at rommet virker større. _DSC1160

Grafiske plakater er veldig fine, men jeg er veldig svak for svart/hvitt-portretter. Jeg var veldig glad for at det var like mange postere og plakater etter min smak i nettbutikken. Et bredt utvalg er ganske så viktig for meg når jeg skal handle på nett.

_DSC1166

Noen av bildene fra Desenio hadde jeg allerede liggende, og valgte å kjøpe litt ulike rammer andre steder for å skape litt liv i veggen. Men jeg kjøpte hovedsaklig rammer hos Desenio, som i bunn og grunn gjør prosessen mot en fullstendig bildevegg veldig enkel og grei.

_DSC1169

Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal sette sammen en bildevegg. Hvis du er usikker på dette har også Desenio en veldig fin inspirasjonsguide. Den finner du her. Selv synes jeg ikke det er så viktig å låse seg fast til noen rammer eller regler. Jeg velger det jeg liker, og gjør det jeg vil på magefølelsen. Bildeveggen kan være liten og symmetrisk, eller stor og usymmetrisk. Du velger selv det som passer for deg. Flere bildevegger skal opp i huset. Den neste skal være litt mer variert mellom personlige bilder og andre bilder jeg har fått tak i rundt omkring.

_DSC1172

For å unngå unødvendige spikerhull bruker jeg å legge alle bildene ut på gulvet i den formasjonen jeg ønsker. På den måten er det lettere å se hva som funker og hva som ikke funker for meg. Selv har jeg valgt å ha bildeveggen kompakt over sofaen. På den måten kan jeg bygge på ettersom tiden går. Jeg synes stua fikk en helt annen karakter når tapeten fikk ekstra pynt. Og det ble slettes ikke for mye. Bilder gjør mye med et rom, og forandringer trenger slettes ikke koste mer enn nødvendig. Så jeg synes Desenio scorer bra på prisnivået også. Jeg har handlet der før og gjør det nok definitivt flere ganger.