_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Spørrestund

I det siste har jeg oppdaget at jeg har fått en del nye lesere her inne. Jeg takker ydmykt for alle som titter innom.I årenes løp har jeg lest en god del blogger som har hatt spørrerunde, der lesere får lov å stille spørsmål om stort og smått som de lurer på. Selv har jeg aldri hatt noe lignende. Men i anledning nye lesere; er det kanskje noe du lurer på om meg bak bloggen? Om hva som helst, egentlig. Forhold, studier, hjemmet vårt, livet, familie, personlige ting? Skriv gjerne ned noen spørsmål, så skal jeg svare så godt jeg kan på det som eventuelt kommer inn.

Green garden-love #jerf #homeandgarden #boligpluss

I dag kommer han hjem fra USA, og jeg skal vaske huset mens jeg lytter til soft jazz. Radioen har stått på kontinuelig siden søndag. Huset blir straks så mye mer livlig når det er musikk som fyller rommene. Ute regner det, mens inne ligger sengene uten sengeklær og jeg rusler rundt i kimonoen og syssler med hverdagslige ting. Fin helgestart.

They've got so much to do, never time for you

Instagram lately