They've got so much to do, never time for you

Det er lett å glemme hvor variert været er her i nord, når man har våknet til strålende sol hver dag i flere uker. Nå har sommersola tatt seg en velfortjent pause og gitt oss noen grå dager. Og jeg føler at det er helt greit. Jeg liker disse innestundene også. _DSC1137

Helt for meg selv en fredags morgen. Før helgevasken starter. Bare meg, tre skiver rugbrød og en ny utgave av Bolig Pluss som kom i posten i går.

_DSC1143

Det er rart hvor tomt det blir i huset når det ikke er barn der mer. Etter hun reiste på onsdag med lille L ble det så akutt stille. Selv med en liten krabat som ikke lager særlig lyd. Straks forstår jeg litt mer hvorfor foreldre lengter etter det livet da barna var små. En hund tar plass, men det kan liksom ikke sammenlignes.. En dag håper jeg også at det løper flere bein over gulvene her. Bare ikke akkurat nå.

_DSC1158

Nrk Jazz spilles fremdeles i kjøkkenhylla. Det fyller huset med liv uten å bråke. Ikke fordi jeg ikke liker å være alene, men fordi jeg får en ro i kroppen når jeg kan ha den sarte musikken i bakgrunnen.

_DSC1176

Jeg har løpt rundt i huset og knipset bilder som kommer på bloggen senere. Jeg blir bare mer og mer glad i denne tapeten. At den kan ha så mye liv, og likevel virke beroligende. Min mormors gamle sybord  fungerer som et konsollbord ved siden av sofaen, da den ble litt for liten til å bruke som et spisebord. Vi liker godt å ta med oss maten ned hit når vi har filmkvelder.

_DSC1184

Alt stresset den siste tiden.. Alt vi har gjort.. Alt jeg har måttet rekke over.. Jeg merker hvor intenst det har vært for kroppen. Jeg er svært selektiv på hva jeg bruker tiden min på. Hva jeg prioriterer og hvem jeg prioriterer, for tiden. Nå er det bare positive og givende aktiviteter som står på min prioriteringsliste. Og jeg gjør ikke noe jeg ikke vil. For meg er det definisjonen på frihet.

_DSC1188

Da Kaja kjørte fra vestlandet, hentet hun denne som jeg kjøpte hos en dame i Sandnes. Jeg har lenge lett etter en stumtjener som ikke er for stor, liten, kostbar, for moderne eller massiv. Uten at jeg helt vet hvor den er fra, fallt jeg straks for den da jeg så den inne på Finn. Det er mange gode ting som skjer om dagen. Besøk langveisfra, nye loppefunn, boligreportasje, kvalitetstid med mine kjæreste venner, og nye dansekurs. Og det er så godt å kjenne på hvor komfortabel jeg blir med meg selv og i mitt eget skinn når jeg kan bevege meg etter noe jeg mestrer. Vi skal på mange konserter i sommer, og på høsten. Vi har flere bryllup fremfor oss og en tur til nord i august. Jeg føler meg så glad. Til tross for at noen har klart å stjele over syv tusen kroner fra kontoen min de siste dagene. Nå venter jeg på at han jeg elsker skal komme hjem fra en lang reise. Og for første gang i år, etter et tøft halvår, er det godt å kjenne på hvor herlig det er når livet smiler. Jeg ønsker deg en god helg, og gir deg en fin sang for varme regnværsdager som denne.