_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Score på de siste dagenes hendelser

Etter inspirasjon fra dette og dette innlegget, fikk jeg lyst til å lage en liste. Nå er det for øvrig lenge siden jeg skrev en liste her inne, og nå hadde det vært godt med et kreativt krumspring. Bare fordi. _DSC0577

+++++ Fottur i Lofoten.

++ Lengre kjøretur på fem timer i regn.

+++++ Kaféturer på Ballstad, Leknes, Svolvær, Henningsvær og Haukland.

+++++ Komme hjem til nybakt brød på søndag.

++++++ Lukte på babyhår.

++ Kraftig forkjølelse med rennende nese, tørrhoste og hodepine. Usj!

++++ Kjøpte nye kjoler på sommersalg

+++++ Lukta av sjøluft.

++++ Å le til jeg får vondt i magen.

++++ Lunsj på sushipoint.

++++ Rosévin og hvitvin hver kveld.

+++++ Besøke gamle gården til oldemor, som ikke lengre er noe fin

++++++ Tid med de fine venninnene mine.

 

BONUS SOMMERMUSIKKRANGERING!

++++ Xavier Rudd - Follow the sun +++++ The Beatles - This Boy ++++ Amy Winehouse - Tears dry

++++++ Canned Heat - Going up The Country

+++ Crosby Stills and Nash - Wooden Ships

Første avling og vannmelonsalat

Huset vårt