Siden sist

Siden sist har vi funnet lokalsjon til bryllupet vårt, satt dato og spikret nesten alle store avgjørelser som må tas. Vi feiret med en liten svipptur til Drammen, der vi kjøpte smoothies og fire spisebrikker til den nemme pris à 54,- på Indiska. _DSC0832

Guttene på Joe and The Juice hadde konkurranse om å lage smoothien vår på under et minutt.

_DSC0823

Da vi kom hjem hadde vi lite lyst til å lage middag. Så jeg lagde en liten pastarett etter oppskrift fra en venninne jeg bodde sammen med i Tønsberg: fres hvitløk i panna sammen med aubergine i terninger. Ha en boks med hermetiske tomater i pannen og la dette simle. Smak til med salt og pepper og vend inn pasta. 1-2-3. Middag i en fei.

_DSC0836

Jeg har også lagd bananbrød av noen modne bananer. Anbefales på det varmeste hvis du vil ha noe uten tilsatt sukker og som er glutenfritt:

4 bananer most med stavmikser 1 pk mandler males grovt eller fint, alt ettersom hvordan du vil ha det 1 ss bakepulver 1 ts natron 1 ss fiberhusk 1 ss lønnesirup 100 g smeltet smør

Blandes sammen i en bolle, has i en smurt brødform og stekes på 175 grader i ca en time. 

_DSC0841

I helga skal jeg drikke vin, pina coladas, spise thaisuppe, gå i fjellet og tilbringe tid med venner. God helg!