_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Vestvågøya

_DSC0260 _DSC0264

_DSC0269

_DSC0273

_DSC0276

_DSC0283

_DSC0289 _DSC0296 _DSC0307 _DSC0317 _DSC0320 _DSC0324

Her kommer en liten knippe bilder fra vår miniferie i Lofoten. Vi befinner oss for tiden på Gravdal, Vestvågøya. I dag har vi besøkt stedet der min bestefar trådde sine barnesko og spist hvalkjøtt på folkeskolen han gikk på. I dag er den et gjestehus som serverer fantastisk mat til en slikk og ingenting. H fikk dra på Lofotr vikingmuseum for første gang, der han prøvde brynje og hjelm. Og vi har gått på hvite strender, hilst på villsvin og sauer, og pustet inn den friskeste sjølufta du kan finne. I morgen skal vi gå på fjelltur, besøke en venninne og spise middag på Ballstad. All tid her har høyt kvalitetsinnhold. Og da trenger ikke turen å være så veldig lang.

Pust med magen

Lopper, porselen og kafé