_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Carrot Naked-Cake

_DSC0264 I helga var vi i bryllup, og jeg fikk spørsmål om å bake en kake. Jeg er langt dårligere på baking enn matlaging, så derfor sikret jeg meg en enkel gulrotkake. Men jeg ønsket likevel å gjøre noe ekstra ut av den, og tenkte jeg skulle prøve meg på en "naked-cake". Som rett og slett går ut på å ikke ha glasur rundt kanten på kaka. Derfor delte jeg den i tre lag og hadde glasur innimellom lagene. Jeg brukte også nelliker til pynt. _DSC0267

Jeg lurer litt på om folk var redde for pynten, for folk spiste nemlig rundt blomstene. Så det var en fin halvmåne igjen til sist. 

_DSC0278 Jeg har tidligere prøvd meg på en naked-cake, men med lite hell. Glasuren ble for bløt og rant utover hele kaka. Denne gangen var jeg derimot innstilt på å få det til, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet, til tross for at kaka ble utrolig skeiv. Derfor er det mye blomster bakerst. For å jevne ut høyden (hehe). Jeg tror jeg trenger litt mer øving.

_DSC0282

Oppskriften er hentet herfra.

Årets siste sommerbukett

Valgets kvaler: tapet