Carrot Naked-Cake

_DSC0264 I helga var vi i bryllup, og jeg fikk spørsmål om å bake en kake. Jeg er langt dårligere på baking enn matlaging, så derfor sikret jeg meg en enkel gulrotkake. Men jeg ønsket likevel å gjøre noe ekstra ut av den, og tenkte jeg skulle prøve meg på en "naked-cake". Som rett og slett går ut på å ikke ha glasur rundt kanten på kaka. Derfor delte jeg den i tre lag og hadde glasur innimellom lagene. Jeg brukte også nelliker til pynt. _DSC0267

Jeg lurer litt på om folk var redde for pynten, for folk spiste nemlig rundt blomstene. Så det var en fin halvmåne igjen til sist. 

_DSC0278 Jeg har tidligere prøvd meg på en naked-cake, men med lite hell. Glasuren ble for bløt og rant utover hele kaka. Denne gangen var jeg derimot innstilt på å få det til, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet, til tross for at kaka ble utrolig skeiv. Derfor er det mye blomster bakerst. For å jevne ut høyden (hehe). Jeg tror jeg trenger litt mer øving.

_DSC0282

Oppskriften er hentet herfra.