Fine ting - som perler på en snor

Flowers from the garden. Getting ready for a wedding weekend - Jeg har lagd spilleliste for høsten. Sånn som jeg synes er på sin plass når vi går inn i en ny årstid. Hver årstid bærer med seg en spesiell følelse. Når sommeren svinner bort er det følelse av lykkelig melankoli som slår meg hardest. Lykkelig fordi fargene sola gir fra seg, og de rødlige fargene fra trærne er vakre. Men melankolsk fordi to av de fineste årstidene jeg vet om er over. Den håpefulle våren og den lidenskapelige sommeren har sagt takk for seg. Og det gjør at jeg ønsker høsten vemodig velkommen. Det er musikk som spiller på følelsesstrengene mine og som får meg til å tenke, sanse og uttrykke meg. Derfor er det musikken (nå i form av spilleliste) som står i fokus for å komme i riktig sinnstemning denne høsten også. Slik jeg gjør jeg det hver høst. Spillellista finner du her, og er spekkfull av melankolske sanger.

- Dette innlegget til Kristin, med de vakreste bildene og den fineste teksten.

- Ann-Meretes siste DIY. Som jeg definitivt burde teste ut, da min egen nøkkelring begynner å bli rimelig utslitt. fredagsbuketten_langblondin_0815 - Fredagsbuketten til Lina. Nå gleder jeg meg til jeg begynner å finne eucalyptus i butikken igjen. - At jeg har fått en ny (herlig) leser som skriver varmt om min andres blogger. Du finner inlegget og bloggen til Katrine her. Hun er også en racer på fint interiør! - Mariell har blitt mamma og flyttet fra London og hjem til Sogn. Hun skriver så fint om hverdagen i permisjonstid. Lille Saga utgjør prikken over i'en med sine små fingre og tær. Jeg gleder meg til å følge hverdagen til Mariell, Jostein og Saga i Sogn i tiden som kommer. - Å lese Nannas blogginnlegg gir meg samme følelsen som å lese fløyel, hvis det gikk an. Hvert blogginnlegg er en form for terapi, og treffer en nerve i meg hver gang.

28584782180_ed026a0f1b_c

- Ine bygger rede for fire, og har nylig pusset opp soverommet sitt. Hun har også gått for Emma Von Brömssens tapetkolleksjon for Eco, og det ble helt nydelig. - Maria sin blogg om livet. På godt og vondt. Med fantastiske bilder fra gården, barna og dyrene.