FLOWERS, GREENS AND A SONG

_DSC0222 Når vet en når man har blitt voksen? Er det når man oppretter BSU? Er det når man begynner å skrive handleliste, eller når man har faste avdrag på et lån hver måned? Personlig tenker jeg at voksenpoengene sankes når man begynner å fylle vinduskarmene med planter. Akkurat nå er det en liten jungel i karmene mine. Jeg har klippet avleggere av alle plantene mine og satt dem i jord. Og nå venter jeg bare på å se om jeg har så grønne fingre som jeg håper på. Angus & Julia Stone har den perfekte sangen til småpyssel. Hør den her.

Translate: When do you know that you're grown up? Is it when you start writing grocery list's, or when you start down payment on a mortgage? I personally feel grown up when I start filling my windows with flowers and greens. There's a little jungle there now, as we speak. And all that's left now, is to wait and see if my gardening skills are good enough. Angus & Julia Stone has the perfect song for this kind of work. You find it here