_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

FLOWERS, GREENS AND A SONG

_DSC0222 Når vet en når man har blitt voksen? Er det når man oppretter BSU? Er det når man begynner å skrive handleliste, eller når man har faste avdrag på et lån hver måned? Personlig tenker jeg at voksenpoengene sankes når man begynner å fylle vinduskarmene med planter. Akkurat nå er det en liten jungel i karmene mine. Jeg har klippet avleggere av alle plantene mine og satt dem i jord. Og nå venter jeg bare på å se om jeg har så grønne fingre som jeg håper på. Angus & Julia Stone har den perfekte sangen til småpyssel. Hør den her.

Translate: When do you know that you're grown up? Is it when you start writing grocery list's, or when you start down payment on a mortgage? I personally feel grown up when I start filling my windows with flowers and greens. There's a little jungle there now, as we speak. And all that's left now, is to wait and see if my gardening skills are good enough. Angus & Julia Stone has the perfect song for this kind of work. You find it here

 

Instagram lately

THE AUTUMN LIST