Fredag

Glad fredag! De siste dagene har været vært så fantastisk. Ved siden av å nyte sola har jeg puslet med småting for å slappe av før skola begynner igjen. _DSC0758

Lyset har vært fantastisk hver eneste kveld. Og noen ganger har jeg ligget i senga med vinduet åpen bare for å høre på raslingen i trærne og kjenne lukta av gress sive inn.

_DSC0762

Jeg har kjøpt roser og eucalyptus, som ble ukas fredagsbukett. Den skal få lov å stå inne på soverommet.

_DSC0774

_DSC0776

I går var det nattåpent i alle butikkene i byen. På Schneider Urt kjøpte jeg noen gaver og et par poser med økologisk mel. De skal jeg bruke til å lage surdeigsbrød. Jeg ble også tipset om Amarant, som visstnok skal være veldig næringsrik og fin å bruke som substitutt til ris.

_DSC0786

Inne på Hildes Lille Kolonial fikk jeg med meg et par oster (som forsvant rett etter vi kom hjem!), og en pakke med lykkelige egg fra lykkelige høns. Det er noe sjarmerende med det å kunne plukke de eggene du selv vil ha. Og det å handle i små nisjebutikker er noe av det som gjør meg utrolig lykkelig.

_DSC0787

Noen av eggene er så store at Hilde ikke fikk pakken igjen.

_DSC0790

Ja, jeg kjøpte også med meg vegansk sjokolade med solbær og nougat. De advarte meg mot å bli avhengig, og det tror jeg er for sent. Hvis du bor i nærområdet oppfordrer jeg deg til å bruke de små,lokale forretningene så mye som du kan. Det er forbrukerne som sitter med makten. Jo mer vi handler, desto større budskap sender vi ut til samfunnet om at kortreist, økologi og bærekraftig gårdsdrift er fremtiden!

_DSC0800

I dag skal jeg på loppemarked, spise tapas med H, og resten av helga skal jeg være alene hjemme uten hund og mann. Jeg har troen på at dette blir en god helg. Ønsker deg en deilig fredag!