God fredag fra stua

Kjære alle sammen. God fredag ønskes fra meg til dere. I dag er en av de dagene der ting bare føles bra, og troen på at dette skal bli en god helg er veldig tilstedeværende. Med en hel kanne kaffe innadbords og en hel husvask unnagjort, føler jeg litt på hvor godt det er å bare være tilstede i nuet. Nå tenkte jeg å vise frem hvordan stua vår ble etter jeg fikk maleraptus for noen uker siden. _DSC0519

Jeg kjøpte to brukte, gamle Ekornes-stoler rett etter vi kom hjem fra nord, og bestilte en haug med bandplakater fra Ebay i våres. Nå føler jeg stua ble mer slik jeg ønsker at den skal være. John Lennon, Beatles, Kurt Cobain og noen shots fra Woodstock er oppe på veggen nå. Jeg elsker å ha musikkplakater på veggene. Jeg synes de forteller mer om hva vi liker, vi som bor her. _DSC0521

Nå vurderer jeg å bytte ut dette bordet, ettersom det er for lite til å stå rett under lampa. Og H har allerede skallet seg i lampa og knust en kule. Så det hadde vært fint med et bord som kan stå rett under lampa. Jeg får snoke litt rundt på brukthandlere fremover og se hva jeg finner.

_DSC0535 _DSC0525 _DSC0529 _DSC0530

Hei hei! Her står jeg i pysjen og tar bilder. Ikke kommet meg ut av klærne etter jeg stod opp og vasket huset. _DSC0540

I dag var forøvrig første dagen jeg fikk en forsmak på høstværet. Det rusker ute og da verandadøra stod åpen kjente jeg første forsmak på lukta av høst og følelsen av sur vind. Og på en måte er det fint det også, selv om sommeren har gått fort. For høsten her nede er utrolig vakker, varm og langvarig. Og snart kan vi gå ute i store ullgensre, sparke fargesprakende løvhauger og gå i gule støvler. Snart skal jeg ut på kaffedate, handle inn middag til kveldens quesedilla, og hente og sende pakker på posten. Jeg ønsker deg en fabelaktig helgestart og håper du koser deg litt ekstra i dag. Og kos deg gjerne med denne sangen fra Rihanna som jeg har helt dilla på for tiden!