Mandagsting

Det er mandag i dag. Mandag er den kjedeligste dagen i uka, synes jeg. Og uansett hvor positiv jeg tvinger meg selv til å være, så vil aldri mandag være en favorittdag. Fra og med neste uke er jeg i gang med forlesninger igjen. Det siste faget jeg skal ha som student. Resten av året går til å skrive oppgaven min og gjøre feltarbeid. Herre.. Siste år som student.. Det verste er at jeg ikke synes det er rart, for jeg er så klar for å bli ferdig med hele studenttilværelsen nå. _DSC0586

Jeg elsker denne tavla vi lagde i fjor. Den er så kjekk når vi planlegger ukedagene. Og akkurat nå i skolestartperioden er det i overkant mye som skal gjøres. Til helga reiser H på fjelltur på vidda og jeg får huset for meg selv i noen dager. Jeg har allerede skrevet opp take-away sushi på helgemenyen, og føler meg veldig klar for ansiktsmaske, pysj, fotbad og romantiske dramafilmer hele lørdagskvelden. Før skoleåret braker løs igjen kjenner jeg virkelig på behovet for å puste litt og ha total ro rundt hodet. Det er mange inntrykk som sitter dypt etter denne sommeren.

_DSC0569

Dette kommer jeg antagelig til å savne mest med sommeren. Åpne dører, vinduer, tørke klær utendørs og lufte sengeklærne i vinduskarmen. Fordi det er så deilig å ligge i bomulls - og linsengeklær som lukter frisk sommerbris.

_DSC0564

Fredagsbuketten har jeg plassert fint på bordet i tv-stua. Jeg er så glad i stua slik den har blitt. Og det er så deilig med blå toner over hele rommet, for det er her vi skal slappe av sammen.

_DSC0565

Prikken over i'en er den hvite lampa fra House Doctor som jeg også har blitt så glad i.

_DSC0574

I sommer har ikke bakgården blitt like mye brukt som vi hadde planlagt. Fordi noen ganger inntreffer livet, bare. Men i helga tente vi lykter og stearinlys og hadde folk i bakgården. Det ble akkurat slik jeg hadde sett for meg. Og de siste to dagene har vi hatt varmt vær, så i går sov jeg på pallesenga i nesten to timer.

_DSC0580 Disse lyktene går på solsceller og kostet oss bare et par hundrelapper. De slår seg på automatisk og lader opp om dagen. De får du kjøpt på Clas Ohlson (bare tips, ikke reklame). Nå skal jeg lage spilleliste og gjøre meg klar for kaffeavtale med en kamerat. Snakkes!