Saturday

_DSC0996 Hei hei, og god lørdag! Fra og med i dag og frem til torsdag er jeg helt alene her hjemme. Det er rart, men også litt godt å kun være i eget selskap noen dager. Av og til er det sterkt behov for å finne litt mental balanse, og jeg henter meg selv inn på beste vis når jeg får være alene en liten stund. Jeg er så glad for at døgnrytmen min har begynt å stabilisere seg. Det har tatt hele sommeren. Så i dag våknet jeg klokken åtte, slumret litt (bare på trass, siden det er helg), og stod opp for å sette brøddeig. Jeg lagde også avocadomash som dere bare må prøve. Til ca 3 knekkebrød/brødskiver: 1/2 boks kikerter, en halv avocado og saften fra en halv sitron. Kjøres sammen i kjøkkenmaskin til en jevn røre. Jeg hadde kokt egg og rødløk til, som smakte helt nydelig og er stappfull av gode fettsyrer. I tillegg bruker jeg mye tid på å høre på min nye playlist, som jeg ble utrolig fornøyd med. Spesielt denne sangen er helt fantastisk akkurat i dag.

I dag skal jeg vandre rundt i byen, drikke kaffe og handle middag. I kveld blir det fish tacos. Og jeg tenkte å prøve denne oppskriften. Jeg har aldri spist fish tacos før, så dette blir spennende. Ønsker deg en deilig lørdag. Håper du bruker dagen til noe ekstra fint!