_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

THE AUTUMN LIST

_DSC0989_DSC1017 _DSC0178 Hva skal du gjøre i høst? Holde meg i kostant aktivitet. Men bare givende aktivitet. Sånn som å gå i fjellet, danse 2-3 gang i uka, besøke mange kaféer og drikke masse deilig kaffe. Men også tapetsere siste soverommet så jeg kan bruke det til å ha gamle skrivebordet til morfaren min der inne, og skrive masteroppgaven min på den. Jeg skal også løpe KK-mila neste helg, noe jeg egentlig føler veldig ambivalens ovenfor.

Skal du reise noen steder? Jeg har planer om å besøke venner i Stavanger, reise hjem til Narvik, og tilbringe en helg eller to i Oslo. Og jeg har et sterkt ønske om å ta en lengre helgetur til Bodøområdet for å besøke storesøster, storebror og mine fire små (og store) tantebarn.

Hva vil du mest rekke å gjøre? Alt.

Hva tror du at du egentlig kommer til å gjøre? Tapetsere soverommet/kontoret. Selv om jeg nesten alltid kaller det for "barnerommet", siden noen venner var her i vår og poengterte at det var perfekt størrelse for et barnerom.

Hva gleder du deg mest til? Ha besøk av forloverjentene mine fra nordnorge, besøke Kaja i Ålgård, og utvikle sambaskills.

Hva kan gå feil? Jeg kan komme til å gi opp halvveis i KK-mila fordi jeg enda ikke har hatt en eneste løpetrening i år. Og jeg kan komme til å ikke få time til prøving av brukekjole den helga forloverne mine er på besøk.

Hvem kommer du til å være mest sammen med? Håvard, sambajentene, Jeanette og familien min.

_DSC0182 _DSC0211 _DSC0578 Hva kommer du til å bruke mest penger på? Blomster, loppefunn og tradisjonsmat.

Hva kommer du til å kjøpe for høsten? En gul regnjakke, kanskje et par høye støvler og et par nye jazzsko.

Kommer du til å bruke det? Ja, alt sammen! Masse!

Hva vil du si til ditt høst-jeg? Slapp av, nyt livet og bruk tiden til å sanse og nyte årstiden. Alle luktene, fargene og smakene. Spis næringsrik mat, dra på yoga, les pensum og husk å danse deg gjennom ukene. Det trenger du.

Hva kommer du til å spise? Kraftbaserte supper, fisk og surdeigsbrød med langtidsmodnet jarlsberg.

Hva kommer du til å drikke? Smoothie med kokosmelk, kaffe, Pukka-te og Farris. Og krydret, tørr rødvin på lørdagene.

Hva kommer til å gjøre denne høsten ekstra bra? At jeg skal bruke islendingen som jeg kjøpte i Svolvær. At vi skal kjøpe ved og fyre i ovnen (å handle ved føles utrolig voksent). At jeg skal ha skinnfell i sofa og stolene. Pynte trappa med lyng. Spise innhøstingen av blåbær, jordbærsyltetøy fra sommeren og gulrøtter. Og søndagsbesøk med vafler hos naboen.

_DSC0203 _DSC0723

_DSC0666 Hva kommer du til å ha på deg? Ullsokker fra mamma. Mariusgenseren min. Store, tykke cardigans og den svarte ullkåpa mi.

Hvordan kommer du til å skade deg? Ved å trene for lite. Og det er det dummeste jeg gjør akkurat nå. Særlig siden det å trene får hodet til å avreagere fra vonde tanker.

Hva er du urolig for? At jeg ikke når målene mine. At jeg går i kjelleren etter sommerens triste hendelser.

Hva kommer til å bli ekstra spesielt i år? Det blir første høstferien jeg kommer hjem til Narvik uten at pappa venter på meg.

Hvordan kommer du til å huske denne høsten? Høsten kommer til å bli husket fordi dette er høsten i et år hvor hele livet er i drastisk endring. Og det er både fint og vondt på samme tid.

_DSC0681 _DSC0442 2 _DSC0714

Liste fra Mariell.

 

FLOWERS, GREENS AND A SONG

Sunday stories