THE AUTUMN LIST

_DSC0989_DSC1017 _DSC0178 Hva skal du gjøre i høst? Holde meg i kostant aktivitet. Men bare givende aktivitet. Sånn som å gå i fjellet, danse 2-3 gang i uka, besøke mange kaféer og drikke masse deilig kaffe. Men også tapetsere siste soverommet så jeg kan bruke det til å ha gamle skrivebordet til morfaren min der inne, og skrive masteroppgaven min på den. Jeg skal også løpe KK-mila neste helg, noe jeg egentlig føler veldig ambivalens ovenfor.

Skal du reise noen steder? Jeg har planer om å besøke venner i Stavanger, reise hjem til Narvik, og tilbringe en helg eller to i Oslo. Og jeg har et sterkt ønske om å ta en lengre helgetur til Bodøområdet for å besøke storesøster, storebror og mine fire små (og store) tantebarn.

Hva vil du mest rekke å gjøre? Alt.

Hva tror du at du egentlig kommer til å gjøre? Tapetsere soverommet/kontoret. Selv om jeg nesten alltid kaller det for "barnerommet", siden noen venner var her i vår og poengterte at det var perfekt størrelse for et barnerom.

Hva gleder du deg mest til? Ha besøk av forloverjentene mine fra nordnorge, besøke Kaja i Ålgård, og utvikle sambaskills.

Hva kan gå feil? Jeg kan komme til å gi opp halvveis i KK-mila fordi jeg enda ikke har hatt en eneste løpetrening i år. Og jeg kan komme til å ikke få time til prøving av brukekjole den helga forloverne mine er på besøk.

Hvem kommer du til å være mest sammen med? Håvard, sambajentene, Jeanette og familien min.

_DSC0182 _DSC0211 _DSC0578 Hva kommer du til å bruke mest penger på? Blomster, loppefunn og tradisjonsmat.

Hva kommer du til å kjøpe for høsten? En gul regnjakke, kanskje et par høye støvler og et par nye jazzsko.

Kommer du til å bruke det? Ja, alt sammen! Masse!

Hva vil du si til ditt høst-jeg? Slapp av, nyt livet og bruk tiden til å sanse og nyte årstiden. Alle luktene, fargene og smakene. Spis næringsrik mat, dra på yoga, les pensum og husk å danse deg gjennom ukene. Det trenger du.

Hva kommer du til å spise? Kraftbaserte supper, fisk og surdeigsbrød med langtidsmodnet jarlsberg.

Hva kommer du til å drikke? Smoothie med kokosmelk, kaffe, Pukka-te og Farris. Og krydret, tørr rødvin på lørdagene.

Hva kommer til å gjøre denne høsten ekstra bra? At jeg skal bruke islendingen som jeg kjøpte i Svolvær. At vi skal kjøpe ved og fyre i ovnen (å handle ved føles utrolig voksent). At jeg skal ha skinnfell i sofa og stolene. Pynte trappa med lyng. Spise innhøstingen av blåbær, jordbærsyltetøy fra sommeren og gulrøtter. Og søndagsbesøk med vafler hos naboen.

_DSC0203 _DSC0723

_DSC0666 Hva kommer du til å ha på deg? Ullsokker fra mamma. Mariusgenseren min. Store, tykke cardigans og den svarte ullkåpa mi.

Hvordan kommer du til å skade deg? Ved å trene for lite. Og det er det dummeste jeg gjør akkurat nå. Særlig siden det å trene får hodet til å avreagere fra vonde tanker.

Hva er du urolig for? At jeg ikke når målene mine. At jeg går i kjelleren etter sommerens triste hendelser.

Hva kommer til å bli ekstra spesielt i år? Det blir første høstferien jeg kommer hjem til Narvik uten at pappa venter på meg.

Hvordan kommer du til å huske denne høsten? Høsten kommer til å bli husket fordi dette er høsten i et år hvor hele livet er i drastisk endring. Og det er både fint og vondt på samme tid.

_DSC0681 _DSC0442 2 _DSC0714

Liste fra Mariell.