The Right Now-list

Processed with VSCO with b5 preset AKKURAT NÅ: Tenker jeg på:

- Hvor fint det er å ha rolige søndager der alt bare er slik søndager er ment for å være. Søndagsmiddag på ovnen, radioen spiller jazz, gjestene ligger på dagsenga og slapper av, og det eneste vi hører (utenom jazzen), er  kraften som koker under lokk.

- At vi snart må få tapetsert det siste rommet slik at vi kan bruke det. Det å skulle vaske hele huset og føle meg tilfreds med det, går ikke når jeg vet at det siste rommet er stablet med skrot og rot.

- Hvor sint jeg blir når jeg leser at kvinner selv skal ta ansvar for hvem de havner i selskap med, for å minske faren for voldtekt. Unnskyld meg, men når skal disse elite-mennene begynne å snakke mer om holdningene som sirkulerer der ute blant Norges mannlige befolkning, framfor å legge ansvaret utelukkende på oss kvinner? Ikke bare er det diskriminerende mot vårt kjønn, men det er diskriminerende ovenfor menn som blir mistenkeliggjort og omgjort til potensielle voldtektsforbrytere uten grunn. Jeg er lei av å være redd for å ha musikk på ørene om kveldene, og jeg vil helst ikke at mannen min skal bli mistenkeliggjort som en overfallsmann når han deler forttau med en kvinne etter en kveld på byen. Vi trenger kraftige holdningsendringer i dette samfunnet! Og jeg vil eie min egen kropp!

- At jeg må sende ut enda flere "hold av dagen"-notiser.

Ser jeg på:  Gilmore Girls på Netflix. I perioder hvor man trenger en feelgood-pep, er dette alltid rette serien å se på.

Leser jeg:  Nettsider om bryllupsinspirasjon som jeg finner på Pinterest. Akkurat nå henter jeg en del inspirasjon fra denne siden, og håper at folk kan være dristige nok til å hoppe i vannet med klærne på, selv om det regner. For plassen vi skal ha bryllupsfesten ligner overraskende mye på dette stedet. Og  jeg vil ha utebryllup, samma hva.

Planlegger jeg:  Høsten og alt jeg vil rekke over, uten at planene skal briste. Besøk av forloverne mine i oktober, Oslohelg i september med Kaja, Stavangertur i oktober og samtidig få mamma sørover på svigerforeldermiddag.

Har jeg på meg: Sweatpants og en hullete t-skjorte. Vet ikke om jeg orker å skifte før jeg legger meg.

Hører jeg på: NRK Jazz på DAB-radioen.

Spiser jeg: Ingenting. Men jeg drikker en liten kopp kaffe av en bitteliten moccakopp jeg kjøpte på brukten for en tid tilbake.

Ønsker jeg meg: Nye dansesko (Balder har spist den ene danseskoen min), take-away sushi og ny hårfarge. I den rekkefølgen.

Ser jeg frem mot: Å ha en tilsvarende, deilig helg neste helg igjen.

Liste er inspirert av skjønne Marielle <3.