This weekend

Denne helga har vi virkelig hatt en herlig helg, slik alle helger bør være. Fredagen startet med en fredagsbukett. _DSC0541

Jeg har lagd quesedillas med salsa, Rørosrømme, bønnedip og guacamole..

_DSC0546.. planlagt overraskelsesbursdag for H og hatt hemmeligheter hele helga.. Men vi har rukket over lørdagskaffen på Kåre, og det blir liksom ikke helt lørdag uten..

_DSC0554 .. spist rolige helgefrokoster..

_DSC0559 .. hatt en stille morgenstund med Nrk P2, moppen og vasket opp etter gårdagens festligheter..

_DSC0562

.. og nå koker jeg kraft på kraftbein som skal brukes i supper, sauser og gryter. Og til middag blir det kremet blåskjellsuppe, film, og fullstendig avslapningsmodus. Lukta av kraft som simler under lokk gir meg den ultimate søndagsfølelsen. Og for en kar her i huset er det nok en del inntrykk som skal synkes inn etter å ha blitt rundlurt. Det som skulle være en parmiddag viste seg å være en bursdag på etterskudd. Og nå er sjenken i stua full av mikrobryggeriøl, som var de perfekte gavene til en ølinteressert mann. Jeg hører på Joni Mitchell og nyter dagen. Også håper jeg du har en fantastisk søndag, du og. Ha en nydelig søndag.