Årets siste sommerbukett

_DSC0322 _DSC0303

_DSC0289

_DSC0333

Den siste dagen i august fikk denne buketten flytte i et norgesglass. Sommeren var plutselig over. Det var noe vemodig med det å se at de siste sommerblomstene hang med hodet og mistet kronblader. Og da fikk de mest levende blomstene bli med meg hjem. Vær her litt til, tenkte jeg. Jeg trenger å holde fast på deg litt til. Så plukket jeg noen smørblomst, geitrams og kamille. Og et par til, som jeg ikke kan navnet på. Så trakk jeg pusten dypt ned i magen, følte den siste duften av sommer ebbe ut av dette året mens det gikk opp for meg at neste gang jeg plukker slike buketter er det for å pynte til bryllupet vårt. Og der og da slo det meg hvor kontrastrik denne sommeren har vært, og at den har vært tung og fin på samme tid. Men at høsten nå kan komme, og at jeg føler det egentlig er litt godt. Så takk for meg, sommeren. Jeg håper du blir enda finere og mer full av liv enn du var i år. Så ses vi pluselig igjen.

Translation: I made this summer bouquet on the last day of august. I just wanted to hold on to the summer a little bit longer. This summer has been filled with so many contrasts, and I hope next summer is filled with far more life than this summer. But on the bright side: I can't believe that the next time I pick wild flowers to make bouquets are for our wedding.