_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Bruchetta

_dsc0667

Jeg hadde glemt helt av hvor kjedelig det er å lage middag til bare én person. De siste dagene har jeg spist veldig enkel mat, og det er forsåvidt helt greit av og til. I sommer hadde jeg så innmari lyst til å lage bruchetta av våre egne tomater, men de ble ikke modne før nylig.

_dsc0698 Disse passer fint til frokost, som lunsj, som forrett eller tilbehør til tapas.

Til to skiver bruchetta: 2 mellomstore tomater En klunk olivenolje Frisk basilikum Et hvitløksfedd, delt på langs Salt og pepper etter smak To skiver daggammelt brød (ristet i ovn) Parmesan (kan sløyfes)

_dsc0703

Kutt tomatene i små terninger og ha i en bolle. Hakk frisk basilikum og vend inn. Salt og pepre etter smak. Smør brødet inn med hvitløksfeddet, og hell noen dråper olivenolje på brødet. Rist i ovn. Ha blandingen på brødskivene med en spiseskje, og eventuelt riv parmesan over.

_dsc0717

En superlett og enkel rett som det er lett å bli hekta på!

Fredag

Har det gått tomt for ord?