Bruchetta

_dsc0667

Jeg hadde glemt helt av hvor kjedelig det er å lage middag til bare én person. De siste dagene har jeg spist veldig enkel mat, og det er forsåvidt helt greit av og til. I sommer hadde jeg så innmari lyst til å lage bruchetta av våre egne tomater, men de ble ikke modne før nylig.

_dsc0698 Disse passer fint til frokost, som lunsj, som forrett eller tilbehør til tapas.

Til to skiver bruchetta: 2 mellomstore tomater En klunk olivenolje Frisk basilikum Et hvitløksfedd, delt på langs Salt og pepper etter smak To skiver daggammelt brød (ristet i ovn) Parmesan (kan sløyfes)

_dsc0703

Kutt tomatene i små terninger og ha i en bolle. Hakk frisk basilikum og vend inn. Salt og pepre etter smak. Smør brødet inn med hvitløksfeddet, og hell noen dråper olivenolje på brødet. Rist i ovn. Ha blandingen på brødskivene med en spiseskje, og eventuelt riv parmesan over.

_dsc0717

En superlett og enkel rett som det er lett å bli hekta på!