_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Fredag

_dsc0747 Hurra for fredag! Favorittdagen i hele uka. Forventningene ligger som perle på en snor, og sommerfuglene flagrer og murrer i mellomgulvet. Dagen startet med en lang gåtur til frisøren, som ligger på andre siden av byen. Etterfulgt av bondens marked på Nytorget, hvor jeg kjøpte sylteklare plommer, egg (fra frittgående høns) og økologisk eplemost. Videre møtte jeg Y for en kaffe og lunsj, før jeg dro på blomsterbutikken for å kjøpe helgas bukett. Videre gikk jeg hjem igjen for å vaske huset til helga. I morgen skal vi ... jeg mener jeg, ha middagsgjester. Glemmer at jeg er gressenke helt til neste helg (og forhåpentligvis ikke lengre). Nå lukter huset grønnsåpe og jeg gleder meg til å ta fatt på helgas aktiviteter. Jeg har forresten denne sangen av Monica Heldal på hjernen. Anbefales veldig. Og helst mens du står på kjøkkenet og forbereder helgefrokosten. God helg til deg!

Bryllupstanker

Bruchetta