_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Fredagsbuketten

_dsc0647 _dsc0656

Gledelig fredag! Jeg er bare innom raskt for å ønske dere en kjempefin helg. Jeg skal bruke helga på han som skal reise bort på jobb i noen uker. Og vi skal bare være sammen og nyte tiden. Dette ble ukas fredagsbukett. Liljer, eucalyptus, en solsikke fra hagen og noen andre planter jeg ikke husker navnet på (jeg må virkelig begynne å ta vare på kvitteringene). Håper du har en god start på helga. Nyt!

 

Har det gått tomt for ord?

Siden sist