Friday again

Kjære fredag. Så dukket du opp igjen. Sånn som du bruker å gjøre presist hver syvende dag.Hver syvende dag vekker du meg med en liten glød. Inni den gløden har du pakket inn en dose håp, en liten bit lykke og en stor dose forelskelse. Slik som den The Cure synger om.

_dsc0984

Og innimellom fredagsforelskelse og fredagslykke, planlegger jeg hva helga skal innebære. Hva skal vi spise? Hva skal vi gjøre lørdags formiddag? Hva med søndag? Hvor er det nærmeste søndagsåpne bakeriet? Går det en skummel film på kino? Skal vi drikke vin med venner, eller skal vi rett og slett bare sovne i armkroken, foran tven, straks klokka bikker elleve? Helgemulighetene er UENDELIGE.

_dsc0989

Og jeg elsker, elsker, ELSKER tanken på at i morgen så kommer han med en taxi fra Gardermoen. Og at jeg får reisegaver. Men mest at han kommer hjem. Så gavene. Så skal vi spise hjemmelaget burger og take away sushi. For det har han nemlig bestillt. Og den som reiser et døgn i strekk må få viljen din, må skjønne.

_dsc0972

Hvis du husker hvordan stua vår har brukt å se ut, så legger du sikkert merke til at jeg har snudd den tilbake. Ja, rastløsheten gjør det med meg. Det går utover huset (jf. forrige innlegg).

_dsc0995

Men det er så gøy. Det blir som en hobby. Og for en som ikke er så glad i å syssle, flytte, teste ut nye kombinasjoner og tilføre/ta bort ulike elementer i interiøret, så kan jeg faktisk forstå at det blir litt mye. Men for meg er dette en av de største gledene i hverdagen; det å kunne bruke kreativiteten min for å se hvordan et helt rom kan forandre seg ved å bruke gjenstander som allerede er der. Og det er ikke alltid lett, men det er en utfordring jeg gjerne tar på strak arm.

_dsc0965

Fredagsbuketten min er forresten akkurat den samme som forrige fredagsbukett. For ikke bare har den holdt seg i live, den har til og med blomstret mer. Da bytter man den ikke ut.

_dsc0007

Nå skal jeg benke meg foran en skjerm, i en stor kosebukse og en veldig stor strikket, cardigan og se på serier. Det ryktes om opptil flere sesongstart som jeg må få meg. God helg!