Friday in pictures

Min fredag startet med en grytidlig oppvåkning før sola stod opp. Det tar litt tid å reise fra Kongsberg og inn til Oslo, og jeg måtte ta et tidlig tog for å dra på veiledning.

_DSC0389 Det var veldig stille da jeg kom på Blindern, og det var forfriskende å ha møte med veileder. Nå er planer for oppgaven lagt og jeg kan strukturere meg etter det.

_DSC0395 Etterpå tok jeg trikken ned til Bislett for å dra på Godt Brød (selvfølgelig). _DSC0404 Her spiste jeg frokost og gjorde unna noe arbeid, mens jeg ventet på en kaffedate som dessverre ble avlyst i siste liten.  _DSC0410 Godt brød har forresten akkurat det; godt brød. Særlig surdeigsbrødet, som er helt fantastisk. I dag kjøpte jeg riktignok ikke med med noe, siden jeg har fryseren full av brød hjemme. Men jeg blir ekstra glad av at alt er økologisk. _DSC0416 Siden jeg hadde reist inn såpass tidlig, følte jeg at det var langt på dag da det egentlig bare var tidlig formiddag. Så jeg bestemte meg for å ta resten av jobben hjemme og tok trikken ned til byen.

_DSC0418 På veien stoppet jeg på Stortorvet for å kjøpe inn fredagsbuketten. Jeg elsker blomsterhandlerne på Stortorvet! _DSC0420 Jeg handler hos butikkjeder, men det er de private bedriftene som vekker en glød inni meg. Og jeg elsker hvordan man får med seg blomstene pent innpakket i gråpapir.

_DSC0424 Blomsterhav. Blir det bedre? _DSC0427

Ved siden av blomsterhandlerne var det også grønnsakshandlere, spekket med norske grønnsaker. Såklart måtte jeg handle med meg noe herfra. Valget fallt på kantareller og en kilo tyttebær. Det skal brukes til noe godt (og nordnorsk) på lørdag. Så tok jeg toget hjem, som var en langtekkelig tur med alt for mange mennesker. Behovet for ro måtte vike for et fullstappet tog, så jeg var lykkelig da jeg kunne komme hjem og ta en liten powernap.

_DSC0381 Mens vi snakker om norsk mat; her om dagen kom jeg hjem til en pose med kortreiste epler. Faktisk fra den gamle hagen vår. En veldig hyggelig overraskelse. Så tusen takk, F! <3

_DSC0454 Og slik ble fredagsbuketten, som nå står i en vase på kjøkkenbordet. Jeg synes den ble veldig enkel, fin og ton-i-ton. Som føltes akkurat riktig i dag.

_DSC0468

Jeg lagde forresten helgens moodboard. Det er et hint om lørdagens rett. Klarer du å gjette hva det er for noe?

Håper du har en herlig fredags kveld <3