Har det gått tomt for ord?

Uinspirert og tom for ord. Sånn er jeg litt om dagen. Både her på bloggen og på masteroppgaven min. Jeg stirrer inn i et blankt dokument, prøver å få frem setninger og formuleringer. Ingenting. Det er bare en sånn periode. _dsc0659

Disse bildene skulle jeg lagt ut på lørdag. Allerede da var jeg tom for ord. Jeg har bare hatt behov for ikke å anstrenge hodet. Jeg vet jo at inspirasjon går i bølger. Jeg kunne blogget litt hver dag. Men tanken på å gjøre noe jeg egentlig ikke har lyst til, frister ikke så veldig. Så da lar jeg det heller gå i bølger. Jeg vil heller legge litt sjel i det jeg skriver, enn å skrive uten sjel. _dsc0670

På søndag reiste H på jobb utenlands i noen uker. Det er 2,5 år siden sist vi var så lenge fra hverandre. Litt rart er det. Men jeg sørger for å fylle dagene med gjøremål. Selv om jeg må innrømme at det kan være litt kjedelig å være alene over tid! Men i helga var vi flink til å tilbringe tid sammen; med byvandring, hjemmelaget mat og mange scoops med gelato. Små ting, folkens. Små ting. Det er fortsatt de som gjelder.

_dsc0677

Og denne helga får jeg besøk, med tapasmiddag på kjøpet. Jeg trenger å ha noe å se frem til. Slik føler jeg at hverdagen får et lite piff! Nå skal jeg koke kaffe, kaldheve kanelsnurrer av surdeig og håpe at skrivelysten kommer over meg. To uker til semesterets første deadline. Og jeg som er skippertaksdronninga, får sikkert ikke ånden over meg før noen dager før innlevering. God onsdag til deg!