_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Fredagsfølelse

_dsc0712 God fredag alle sammen! Jeg fortsetter min tyvstart på julen, i harmoni med butikker og kommunens oppheng av julelys i gatene. Utallige klementiner har blitt konsumert, og vi har fått en pepperkakeboks i hus. Jeg er ingen stor kakespiser, men jeg har prøvesmakt litt på de også. I dag har jeg fått jobb, jeg har puslet med masteroppgaven min, og jeg har drukket en dobbel americano. Nå er jeg klar for helg og håper du har en fin start på helga!

Lørdagsliste

Instagram crushes