_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Klesbyttekveld

I høst ble jeg invitert til en klesbyttekveld som jeg dessverre ikke kunne møte opp på. Så da tenkte jeg som så at jeg arrangerte et tilsvarende event hjemme hos meg selv. Ikke bare er det en fin måte å kvitte seg med klær man ikke bruker lengre, men det er også en fin måte å tilføre garderoben litt nytt uten at det koster en krone. _dsc0701

Alle tok med seg litt hver. Men litt hver blir etterhvert veldig mye klær. Og vi skjønte at til neste kveld (for det blir ganske så sikkert enda en kveld), så skal vi ha med oss klesstativ.

_dsc0699

På grunn av en del frafall i siste liten ble vi bare fire denne gangen (jeg vet hva du tenker. Dette er klærne til bare fire stykk!), så jeg ser for meg at dette blir enda morsommere med enda flere jenter. Her er det førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Jeg er fremdeles litt snurt for den cardigan jeg akkurat ikke fikk (men den var fair game, Jeanette!). _dsc0697

En liten fangst ble det da. Noen gensre, et par kjoler og noen singlets. Her presentert av William Morris: _dsc0705

I dag skal jeg ikke gjøre noe som helst. Ønsker deg en fin dag!

Instagram crushes

Smått og stort fra de siste dagene