Lørdagsliste

_DSC0890 Hva har du på deg? Akkurat nå har jeg på meg en blomstrete morgenkåpe, fordi jeg nettopp har dusjet. Men etterpå lurer jeg på om jeg skal ha på meg en blomstrete skjorte eller en stor genser. Eller kanskje en hvit t-skjorte og en ullcardigan. Jeg har alt for mange klær i skittentøyskurven, og det har ikke blitt vasket på en stund. Dagene er litt for travle om dagen, gitt.

Hvordan har du det? Det varierer veldig mye for tiden. Hvordan jeg har det kan også deles opp i veldig mange lag.. Jeg har vært i en kontinuerlig sorg siden i sommer. Det er aldri noe godt, men det er også noe man bare må trumfe gjennom. Studentmessig er jeg aldri helt 100% fornøyd, fordi det noen gang føles som at jeg har stålkontroll mens stort sett hele tiden er jeg stresset og bekymret. "Tør jeg tenke at dette er bra? Enn hvis jeg tenker det er bra, men så er det egentlig kjempedårlig", "Enn hvis jeg egentlig ikke kan noe som helst?", "Enn hvis jeg ikke klarer dette?", "Hvor skal jeg begynne?", "Er dette nok?". Katastrofetenking. Men rent personlig, i meg selv, har jeg det fint.

Hva ønsker du akkurat nå? At jeg skal klare masteroppgaven. I det minste skrive to kapittel før jul.

Hva har du spist i dag? Jeg har ikke spist enda. Den siste måneden har jeg spist veldig ketogent for å komme i balanse igjen. Men dårlig planlegging og supertravle dager har gjort at jeg fallt av vogna denne uka. Så jeg skal prøve å tilpasse meg det igjen på mandag, og tillate meg selv å ha litt frie tøyler til da.

Hva skal du gjøre i dag? I dag skal vi kjøre til Hadeland Glassverk sammen med et vennepar for å få litt julestemning. Deretter skal vi til svigers for å spise rakfisk og smake på juleølet som H har brygget med familien.

og på søndag? På søndag skal vi hente en sovesofa vi har kjøpt brukt, og jeg skal fotografere. Og forhåpentligvis jobbe litt.

Hvem savner du akkurat nå? Akkurat nå savner jeg pappa. Og han savner jeg hver dag, hele tiden. Og ser han for meg hver kveld når jeg skal sove. Prøver å minnes hvordan han luktet, hvordan han føltes da han ga meg klem når jeg kom hjem fra Oslo. Og jeg prøver å høre stemmen hans. Særlig idet jeg mister noe i gulvet og han bare nikket og sa "m-m". Eller det at han aldri kunne gå en setning uten å sette minst et banneord innimellom der. Også savner jeg familien i nordnorge. Det er i perioder veldig tøft å ikke ha storfamilien i umiddelbar nærhet. Men det er prisen jeg må betale når jeg vil bo der jeg bor. Man får dessverre ikke alltid i pose og sekk!

Siste kjøp? En håndsåpe fra Meraki til badet.

Hva lo du sist av? Av de rare lydene H lager når jeg kiler han på halsen.

Hva gråt du sist av? Sikkert veldig mange ting på en gang. Jeg gråter ekstremt lett og kanskje litt for ofte.

Hvem sov du sist sammen med? Håvard. Noe som i og for seg er ganske utrolig, ettersom vi ofte må sove på hvert vårt soverom for å kunne sove en hel natt sammenhengende. Snorking og en lettvekter i søvn er ingen god match. (Bare for å nevne det, så er jeg lettvekteren).

Hva leser du akkurat nå? En masteroppgave i didaktikk. Så ingen spennende litteratur (med mindre du er interessert i historiedidaktikk).

Hvilken film så du sist? Snekker Andersen <3

Hvem var den siste som ringte deg? "Kjæresten min <3". Som det står på skjermen.

Siste tre tekstmeldinger du fikk? - En melding med lykkeønskinger i ny jobb. - En beskjed der det står "OK! Drar nå." - Og en beskjed fra Telenor om at den ekstra datapakken jeg bestillte er aktivert. Jeg bruker tydeligvis veldig mye data!

Hva stod det i tekstmeldingen du sist sendte? "Så bra! (tommel opp) Da fikser vi det på søndag! :D"

Hvem skrev til deg på facebookchatten sist? Er litt usikker, for jeg er litt dårlig til å svare folk der med en gang.

Hvor vil du reise nå? Berlin. Vi reiser dit om tre uker! Jippi!