Min desember er lastet med

_DSC0333 _DSC0304

_DSC0192

_DSC0074

_DSC0379 Fra arkivet.

Svibler i hver krok Pepperkakelukt fra ovnen Glødende peis Hjemmelagede fløtekakrameller Julepålegg lagd av mamma og mormor Varme hvetebrød etter bestemors oppskrift, som pappa var så glad i Grøt med kanel og sukker Smaken av vårt første hjemmelagde fenalår Lukta av furunål Glitter som drysser Røde sløyfer og striesekker med ved Julepynt knyttet til spesielle minner Krydret te og kaffe Koldtbord med venner og familie Svigerfars rakfisk og svigermors potetlefser Amaryllis Stjerner og staker Kongerøkelse Gaver med julenisser på Smil og latter Klissete glasur, seigmenn og juleskum Ribbe, pinnekjøtt og hvite julepølser Julebrus fra Lillehammer (den beste!) Flere klementiner enn man kan telle Roser i kinnne Gleden over å være sammen