_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Min desember er lastet med

_DSC0333 _DSC0304

_DSC0192

_DSC0074

_DSC0379 Fra arkivet.

Svibler i hver krok Pepperkakelukt fra ovnen Glødende peis Hjemmelagede fløtekakrameller Julepålegg lagd av mamma og mormor Varme hvetebrød etter bestemors oppskrift, som pappa var så glad i Grøt med kanel og sukker Smaken av vårt første hjemmelagde fenalår Lukta av furunål Glitter som drysser Røde sløyfer og striesekker med ved Julepynt knyttet til spesielle minner Krydret te og kaffe Koldtbord med venner og familie Svigerfars rakfisk og svigermors potetlefser Amaryllis Stjerner og staker Kongerøkelse Gaver med julenisser på Smil og latter Klissete glasur, seigmenn og juleskum Ribbe, pinnekjøtt og hvite julepølser Julebrus fra Lillehammer (den beste!) Flere klementiner enn man kan telle Roser i kinnne Gleden over å være sammen

Pepperkakevotter

Me, me, me