Natur i vinduskarmen

God fredag alle sammen!

_dsc0211

For noen dager siden lagde jeg flere kranser av Eucalyptus til vinduet. Jeg vurderte å bruke bånd i blonder eller rød tråd til å henge dem opp. Men jeg valgte å gå for grå hyssing fordi jeg rett og slett ikke ville overdrive fargebruken. Den røde julefargen tar jeg igjen i adventstaken.

_dsc0215

I dag har jeg vasket det store vinduet for snutemerker. Siden Balder har tatt eierskap på gulvet under vinduet blir vinduet oversvømt med merker etter boffing og snusing. Her har han total oversikt over nabolaget, holder vakt og passer på hvem som kommer på besøk til han.

_dsc0223

Etter en luftetur ville han komme tilbake til plassen sin. Bamsen (uten hode) må selvfølgelig være med.

_dsc0226

_dsc0230

I helga skal jeg skrive masteroppgave, vaske huset og dra på julebord med jentene fra dansegruppa. Noe jeg gleder meg veldig stort til. Og på fredag er det allerede første søndag i advent. Da kan jeg ha endelig ha god samvittighet for juledekorasjonene.

_dsc0239

_dsc0243

Ønsker deg en nydelig fredag!