Soveromsforandringer

Dette rommet er det eneste rommet i huset som ikke har fått gjennomgå noe særlig siden vi flyttet inn. Vi har byttet ut nattbordene våre, men ikke stort mer enn det. _dsc0324-2

I natt, da jeg kom hjem fra julebordet, fikk jeg et akutt behov for å gjøre noen forandringer. Men å begynne å ommøblere halv to på natta var kanskje å dra det litt langt. Så jeg la planer inni hodet før jeg sovnet. Noe som endte med at jeg drømte om hva jeg skulle gjøre. Og det i seg selv er vel kanskje litt i det særeste laget.. Men hvis man bærer et konstant behov for fornyelse, så blir det fort vekk litt sånn. (Ja, jeg ler litt av meg selv).

_dsc0371

_dsc0355

Kommoden som stod under det hvite speilet har blitt flyttet til andre siden av rommet, noe som frigjorde litt ekstra plass på venstresiden av senga. (Sengeklærne er fra H&M Home.)

_dsc0347

Plutselig fikk dette hjørnet en funksjon. Den gamle kommoden er et arvestykke fra mine besteforeldre. De små glassvasene er kjøpt hos Le Kiosk.

_dsc0327-2

På nattbordet mitt står pappa og spiller gitar. Bildet er tatt under en konsert for mange år siden. Det er fint å se han i sitt ess når jeg våkner, og når jeg skal sove.

_dsc0319

Nattbordene er et bruktfunn gjort på Finn. 

_dsc0317

Alle trenger en stol på soverommet (du vet.. der alle klærne blir liggende). Stolen er et bruktfunn og hyllene er vegghyller, "Förhöja" fra IKEA.

_dsc0366

Og når jeg våkner om morgenen i helgene, og det første jeg ser rett ut av vinduet er en stor bjørk og mange små grantrær, da føler jeg roen. Og da er det litt godt å kunne ta med seg litt enkelt lesestoff på sengekanten og la det gå litt ekstra tid før man starter dagen. Det fine heklede sengeteppet er laget av Hs oldemor, og lå i det gamle feriehuset i Sogn før det ble solgt. Slike gamle, arvestykker setter et personlig preg på interiøret og er (spør du meg) ofte mer verdifullt enn det man får kjøpt i en butikk.