God jul

_dsc0129 _dsc0157

_dsc0151

_dsc0175

Gledelig jul til mine trofaste lesere her inne. Jeg setter stor pris på alle og enhver som legger igjen små spor her inne. Jeg håper på et like fint bloggår i 2017. Nå har jeg tatt med meg mann og hund og reist til 68,4 breddegrader nord, hvor vi skal tilbringe noen dager til sammen med min familie. I går var vi på graven til min pappa, og siden vi kom hit har vi gjort alt vi kunne for å få en fin første jul sammen, uten han. Jeg rundet av min bursdag, den 21.desember, med å besøke graven hans for første gang siden sommeren. Det var et sterkt møte med virkeligheten. Og på grunn av det logger jeg av sosiale medier for en liten stund for å fokusere på familien, samholdet og det å skape nye minner og ritualer. Jeg gleder meg til å gjøre den nye tiden til noe han kan være stolt av.

Ønsker deg en fredfull jul og sender lys og varme til alle de som måtte trenge det litt ekstra i dag.

Klemmer fra Julianne <3