_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

God jul

_dsc0129 _dsc0157

_dsc0151

_dsc0175

Gledelig jul til mine trofaste lesere her inne. Jeg setter stor pris på alle og enhver som legger igjen små spor her inne. Jeg håper på et like fint bloggår i 2017. Nå har jeg tatt med meg mann og hund og reist til 68,4 breddegrader nord, hvor vi skal tilbringe noen dager til sammen med min familie. I går var vi på graven til min pappa, og siden vi kom hit har vi gjort alt vi kunne for å få en fin første jul sammen, uten han. Jeg rundet av min bursdag, den 21.desember, med å besøke graven hans for første gang siden sommeren. Det var et sterkt møte med virkeligheten. Og på grunn av det logger jeg av sosiale medier for en liten stund for å fokusere på familien, samholdet og det å skape nye minner og ritualer. Jeg gleder meg til å gjøre den nye tiden til noe han kan være stolt av.

Ønsker deg en fredfull jul og sender lys og varme til alle de som måtte trenge det litt ekstra i dag.

Klemmer fra Julianne <3

Dag 2: Weinachtsmarkt Von Dem Schloss Charlottenburg