_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Mandag: The list of 5

_dsc0158 5 ting du kjøpte i matbutikken forrige uke: - Masse sjømat til ukas middager - Kokosmelk (til thai-mat) - En halv vogn med grønnsaker (vi spiser veldig mye grønnsaker til middagene våre) - Ingredienser til kveldens bursdagskaffe. Jeg har bursdag om to dager

5 siste episoder du har sett: – Friends, S9 E20 – Modern Family, S8 E8 – The Big Bang Theory, S10 E11 – The Walking Dead(!!) S7 E8 – Blue Bloods S7 E9

5 produkter du har brukt i det siste: - Bed Head shampoo&balsam - Seaweed ansiktsrens fra The Body Shop - Clairins ansiktsskrubb med sitrusekstrakt - Aloe Vera fuktighetsmaske fra The Body Shop

5 planar for uka: - Ha bursdagskaffe i dag - Reise hjem til Narvik i morgen - Ha bursdagslunsj og bursdagskaffe på onsdag (jeg blir 28 år, tenk!) - Lage langtidskokt risgrøt til riskremen som vi har til dessert lille julaften. OG hjemmelaget rødsaus - Gjøre noe nytt på julaften i år: lage rakfisk kanapeér, av svigerfars egen rakfisk.

5 ting du spiste/drakk i går: - Rakfisk på potetlefser - Ovnsstekt villaks med agurksalat, potet og sandefjordssmør - Vegansk vingummi - Svigermors hjemmelagede mokka-sjokolademousse - Rugbrød med leverpostei

5 steder du ikke har vært, men lengter til: - Toscana - Koh-Lanta i Thailand - Den britiske landsbygda - Paris - New York

5 kjendiser du har sett: - Tone Damli har jeg observert flere ganger på Frogner og Majorstuen - Hedda Skoug så jeg under Skifestivalen på Holmenkollen - Erna Solberg så jeg på Stortinget, på 17.mai for noen år tilbake - Mira Craig klarte å kræsje i meg på 7-Eleven og sølte nesten pølse og rekesalat på jakka mi - På vei tilbake fra Berlin tok jeg et vanlig rutefly med Bjørn Kjos. Veldig hyggelig å se han reise med vanlig rutefly!

5 ting du skulle ønske du kunne: - Synge opera (en livslang drøm) - Danse magedans - Være bestevenn med Eyvind Hellstrøm - Lage hjemmelaget iskrem

5 siste instagramfolk du fulgte: - @hannasanglar - @stylebycass - @inkognito_interior - @themintgardener

5 uttrykk jeg bruker mer enn gjennomsnittsbefolkningen - "Så SINNSYKT" - "Herregud" - "Jesus Kristiansen!" - "F**** på en hval!"

Liste fra Mariell.

Dag 2: Weinachtsmarkt Von Dem Schloss Charlottenburg

Siste adventhelg: litt nytt, litt hygge, masse jul