Mandag: The list of 5

_dsc0158 5 ting du kjøpte i matbutikken forrige uke: - Masse sjømat til ukas middager - Kokosmelk (til thai-mat) - En halv vogn med grønnsaker (vi spiser veldig mye grønnsaker til middagene våre) - Ingredienser til kveldens bursdagskaffe. Jeg har bursdag om to dager

5 siste episoder du har sett: – Friends, S9 E20 – Modern Family, S8 E8 – The Big Bang Theory, S10 E11 – The Walking Dead(!!) S7 E8 – Blue Bloods S7 E9

5 produkter du har brukt i det siste: - Bed Head shampoo&balsam - Seaweed ansiktsrens fra The Body Shop - Clairins ansiktsskrubb med sitrusekstrakt - Aloe Vera fuktighetsmaske fra The Body Shop

5 planar for uka: - Ha bursdagskaffe i dag - Reise hjem til Narvik i morgen - Ha bursdagslunsj og bursdagskaffe på onsdag (jeg blir 28 år, tenk!) - Lage langtidskokt risgrøt til riskremen som vi har til dessert lille julaften. OG hjemmelaget rødsaus - Gjøre noe nytt på julaften i år: lage rakfisk kanapeér, av svigerfars egen rakfisk.

5 ting du spiste/drakk i går: - Rakfisk på potetlefser - Ovnsstekt villaks med agurksalat, potet og sandefjordssmør - Vegansk vingummi - Svigermors hjemmelagede mokka-sjokolademousse - Rugbrød med leverpostei

5 steder du ikke har vært, men lengter til: - Toscana - Koh-Lanta i Thailand - Den britiske landsbygda - Paris - New York

5 kjendiser du har sett: - Tone Damli har jeg observert flere ganger på Frogner og Majorstuen - Hedda Skoug så jeg under Skifestivalen på Holmenkollen - Erna Solberg så jeg på Stortinget, på 17.mai for noen år tilbake - Mira Craig klarte å kræsje i meg på 7-Eleven og sølte nesten pølse og rekesalat på jakka mi - På vei tilbake fra Berlin tok jeg et vanlig rutefly med Bjørn Kjos. Veldig hyggelig å se han reise med vanlig rutefly!

5 ting du skulle ønske du kunne: - Synge opera (en livslang drøm) - Danse magedans - Være bestevenn med Eyvind Hellstrøm - Lage hjemmelaget iskrem

5 siste instagramfolk du fulgte: - @hannasanglar - @stylebycass - @inkognito_interior - @themintgardener

5 uttrykk jeg bruker mer enn gjennomsnittsbefolkningen - "Så SINNSYKT" - "Herregud" - "Jesus Kristiansen!" - "F**** på en hval!"

Liste fra Mariell.