Ukas 5 inspirerende

Den kreative Ann Merete har tatt med seg mann, to katter og sitt kreative kontor hjem til Hadeland. Fra bygård til hus. Og her skal hun pusse opp, dekorere og kreativisere seg i tiden som kommer. Det har allerede kommet opp noen fine før/etter-bilder. Og bilde av de nye naboene: sau_i_solnedgang

Maren Ingeborg skriver et innlegg om psykisk helse. Noe jeg synes er et fint innslag i en ellers så velstelt og striglet blogghverdag.

villabetula-1240682

Ine har omsider levert inn masteravhandlingen sin og feirer med finfin vegetarmat. Jeg som er midt i masterløpet mitt kan bare forestille meg hvor befriende det er å endelig ha det tunge arbeidet fiks ferdig. Gratulerer så hjertens mye til deg, Ine!

vsco-photo-3-1024x732

Dyktige Marthe har flyttet over landegrensa til vårt naboland og Lovely Life. Veldig velfortjent! Gleder meg til fortsettelsen!

dscf7157

Mariell skriver så fint om adventsiden som nybakt småbarnsmor, og livet hjemme i en bygd. Mariell og mannen har flyttet fra mange år i London til et hus på en gård i Sogn. Med fortryllende bilder får man lyst til å flytte til ingensteds med bare en koffert og et kamera.

31427235422_199f1c5a0d_b