A Beautiful Living

En mor til to, kone, historiker og formidler. Jeg skriver om, og brenner for det ekte, autentiske livet. Som et helt vanlig menneske som forsøker å finne mening i alt. I en urolig verden hvor vi trenger kjærlighet, fellesskap og tilknytning mer enn noen sinne før, vil jeg dele om det som ligger mitt hjerte nærmest; morskapets mange nyanser. Og det å bli, og være en mor.

Siden min første blogg i 2009, har jeg forsøkt å sette ord på det som er vanskelig og uhåndgripelig å forstå. De usynlige prosessene som vi føler på, men som språket ikke helt favner. Morskap er et lappeteppe av slike prosesser. Bli med meg mens jeg forsøker å navigere gjennom denne reisen. Jeg brenner for morskap, og det kommer til syne gjennom mine andre prosjekter.

Meld deg inn i det varme, lune mødrefellesskapet vårt, Morskapssirkelen. Og følg meg på @historiskmorskap for å bli klokere på deg selv gjennom kunnskap om morskapet gjennom historien.

Jeg er glad du er her.

Ukas 5 inspirerende

Den kreative Ann Merete har tatt med seg mann, to katter og sitt kreative kontor hjem til Hadeland. Fra bygård til hus. Og her skal hun pusse opp, dekorere og kreativisere seg i tiden som kommer. Det har allerede kommet opp noen fine før/etter-bilder. Og bilde av de nye naboene: sau_i_solnedgang

Maren Ingeborg skriver et innlegg om psykisk helse. Noe jeg synes er et fint innslag i en ellers så velstelt og striglet blogghverdag.

villabetula-1240682

Ine har omsider levert inn masteravhandlingen sin og feirer med finfin vegetarmat. Jeg som er midt i masterløpet mitt kan bare forestille meg hvor befriende det er å endelig ha det tunge arbeidet fiks ferdig. Gratulerer så hjertens mye til deg, Ine!

vsco-photo-3-1024x732

Dyktige Marthe har flyttet over landegrensa til vårt naboland og Lovely Life. Veldig velfortjent! Gleder meg til fortsettelsen!

dscf7157

Mariell skriver så fint om adventsiden som nybakt småbarnsmor, og livet hjemme i en bygd. Mariell og mannen har flyttet fra mange år i London til et hus på en gård i Sogn. Med fortryllende bilder får man lyst til å flytte til ingensteds med bare en koffert og et kamera.

31427235422_199f1c5a0d_b

 

Charlottenburg Schloss

Berlin dag 1